PA DE TRUMFO DEL SOLSONÈS

L’any 2013, en una tasca conjunta entre el Gremi de Forners de les Terres de Lleida, junt amb els forners del Solsonès i tècnics de promoció económica del Consell Comarcal del Solsonès, es va crear el “Pa de trumfo del Solsonès”.

El pa de trumfo és un pa de pagès elaborat amb les típiques patates autòctones del Solsonès, que es conreen a més de mil metres d’altitud i que són denominades “trumfo”. El “pa de trumfo” està elaborat amb farina, aigua, sal, llevat, oli d’oliva i trumfos pelats i marinats amb oli. A més, també se li afegeix pebre i romaní per “potenciar el sabor de la patata”.

El pa es va crear com un nou producte identificatiu del territori, amb la finalitat de donar un valor afegit tant al mateix producte com també als productors.

GREMI de FORNERS

GREMI de FORNERS

SUBSCRIURE'S A LA NOSTRA NEWSLETTER

CREATS del GREMI

COCA DE FIGA

La coca de figa va ser creada pel Gremi de forners de les Terres de Lleida a petició de l’Ajuntament d’Alguaire, amb motiu de la

Llegir >>

FERRADURES DE SANT ANTONI

La festivitat de Sant Antoni Abad se celebra el dia 17 de gener, per aquesta festivitat els Forners de Lleida elaboren la tradicional “ferradura” de

Llegir >>

Comparteix la publicació

Facebook
Twitter