Benvinguda

Us dono la benvinguda al Gremi de Forners de les Terres de Lleida, en nom propi i de tots els que formem part d’aquesta institució.

Des de l’any 2018 presideixo el Gremi, el que em fa sentir una gran responsabilitat per la llarga història que el precedeix i que a tantes generacions de forners ha representat. També per fer front a l’actual moment, de gran transformació del sector.

Responsabilitat i a la vegada també molta il·lusió, per tots els reptes que tenim per endavant.

Un futur que passa per la formació especialitzada de qualitat, que ens doni recursos per a poder elaborar a la manera tradicional, amb unes matèries primeres de proximitat i de gran aport nutricional. Això és el que ens ha de diferenciar als forners artesans.

Amb aquesta finalitat hem inaugurat recentment l’Aula del Gremi de forners/es, un espai obert a aprendre de grans professionals i compartir experiències del nostre dia a dia en la nostra professió. Aquest coneixement és el que ens diferenciarà i ens farà forts.

Als forners que ja esteu amb nosaltres, us donem les gràcies per confiar en el nostre treball i als qui encara no hi sou, us convidem a apropar-vos, escoltarem amb atenció les vostres experiències, idees, suggeriments…

El temps de l’individualisme ha passat, la unió ens farà créixer com a persones.. i en la nostra apassionant professió.

Pilar Marqués Jiménez
Presidenta del Gremi de Forners de les Terres de Lleida